In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, juli 20, 2011

woensdag 20 juli 2011

Paul en ik hebben de kinderen vandaag wat langer laten liggen en zijn eerst samen boodschappen gaan doen. Het brood hadden de kinderen en ik natuurlijk gisteren al opgegeten en ook het broodbeleg is vrijwel helemaal op.
De kinderen waren al wakker toen we terug kwamen, dus hebben we toch nog samen ontbeten.

Wat later in de ochtend zijn de kinderen naar de recreatieruimte gegaan en kwamen mijn tante Greet en oom Luc op visite. Echt hartstikke leuk dat ze langskwamen, want we hebben elkaar sinds ons vertrek uit Nederland niet meer gezien. Foto´s gezien van mijn nichten en hun families en weer een beetje bijgepraat. De kinderen waren er ondertussen ook weer bijgekomen en lekker samen een stuk vlaai gegeten. Daarna moesten ze helaas alweer weg, maar zoals gezegd, was het sowieso super dat ze langs zijn gekomen.
Daarna zijn de kinderen en ik weer naar het surfstrandje gegaan, waar we lekker bij het water gespeeld hebben. Tegen half twee weer naar het huisje gegaan om tussen de middag te eten, waarna Diana en oma kwamen om Manon op te halen. Om vijf uur gingen ook die weer naar huis. De kinders zijn nog even in het speeltuintje gaan spelen terwijl ik nog even buiten ben gaan zitten.
Lekker tartaartjes met peultjes en gebakken aardappels als avondeten en griesmeelpudding met bessensap als toetje.