In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, juli 21, 2011

fietsen en dolfijnen

Joris wilde graag fietsen en we wilden eigenlijk ook best naar het dolfinarium, dus die hebben we gecombineerd. Volgens Paul was het maar een kilometertje of 7 dus best te doen voor ons ongeoefende fietsers.
Het bleken 15 kilometer te zijn en dat met lekker wat wind langs het water is natuurlijk best zwaar op gehuurde fietsen. Maar we hebben ons er best doorheen geslagen, vond ik.
Na een uurtje fietsen kwamen we aan bij het dolfinarium en hebben daar genoten van de zeeleeuwenshow, dolfijnenshow, walrussenshow en vooral van de roggen. Die laatste vonden het heerlijk om geaaid te worden en kwamen dus ook continu langs het publiek zwemmen. Sabine en Joris hebben er flink gebruik van gemaakt en geaaid tot ze niet meer konden.

Daarna bij de snackbar tegenover het dolfinarium hollandse frituurlekkernijen gehaald en de terugweg weer aanvaard. We waren best moe dus toen viel het nog een keer extra tegen toen we wind tegen hadden en er ook nog een buitje viel, was dat best ff slikken. Want dan is een uur fietsen best veel.
Thuisgekomen lekker wat gedronken en een koekje gegeten, waarna ik ben gaan koken.
Kip Siam, ook best weer eens leuk, maar helaas niet zo lekker als we in ons hoofd dachten.

Vandaag is onze laatste overnachting hier in dit huisje. We hebben het hier prima naar ons zin gehad en kunnen het iedereen aanraden, als je eens op vakantie wilt in deze omgeving is dit park en ook dit huisje zeker aan te raden!