In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, oktober 29, 2004

Circus en oostenrijkse dromen

Vandaag naar ´het beste en meest fantastische circus van de hele wereld´ geweest. Tenminste dat was het volgens de spreekstalmeester (een meester van school). De klas van m´n dochter had een circusvoorstelling en het was echt heel erg leuk. Acrobaten, een dompteur met ´echte´ tijgers, een evenwichtskunstenares, een sterke man, clowns en mijn favoriet de act met de chinese ronddraaiende bordjes (mijn dochter). Helaas nog even geen foto hierbij, ze zijn erg donker geworden, dus je ziet niet zoveel.

Verder weer lekker samen zitten dromen over wat ons leven in oostenrijk zou kunnen zijn. Deels ook naar aanleiding van ´het roer om´ dat sinds deze week weer op tv is. Jammergenoeg hebben die mensen op tv altijd veel geld dus zoals die het doen, kunnen wij het natuurlijk nooit. Verder een tip gehad van een collega die heel erg misschien iemand weet die wel eens in horeca avonturen investeert. Ach, we zien wel wat dat betreft en we kopen natuurlijk ook gewoon braaf een oudejaarslot van de staatsloterij. Wie weet winnen wij wel :-)

1 Comments:

At 01 november, 2004 14:02, Anonymous Anoniem zei....

Om te beginnen moet ik je teleurstellen voor wat betreft de staatloterij, want die winnen wij al, dus gaa daar maar niet op wachten. Het roer om (Chamonix?) was leuk deze keer. Wel een redelijk onnozel businessplan hadden ze zeg, door alleen klanten werven via eigen website en nog onnozeler door 50% commissie te betalen aan het reisbureau (wij betalen 15% voor ons chalet). En wat maken sommige mensen het zichzelf moeilijk zeg!

Jeroen

 

Een reactie posten

<< Home