In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, april 29, 2005

dak en misschien???

Op het moment dat ik zit te schrijven, zijn er 4 mannen hard bezig met het dak ontdoen van die daksingels. Het is nog een heel karwei en ik ben dan ook benieuwd of ze het inderdaad morgen afkrijgen.
Nu kwamen ze vandaag pas om 19.00 uur, maar als je bedenkt dat ze net even een kleine 10 minuten hebben gezeten om koffie en een koek naar binnen te werken, dan besef je pas echt hoeveel werk het is.
Er wordt flink getimmerd en helaas helaas hadden we ook nog eens de pech dat er een balk verrot was, dus die wordt ook nog gauw vervangen. Goed voor de nieuwe eigenaar pech voor ons.
We zijn vandaag ook nog even langs de nieuwe eigenaar gegaan om te melden dat het dak morgen afgemaakt gaat worden en dat we wel iets voor kunnen schieten, maar geen E 1.500 dus of ze zo vriendelijk willen zijn om e.e.a. te regelen.
Ze hebben beloofd dat ze morgen even langskomen, dus ik hoop wel dat ze de centen hebben, want anders moeten we de werklui te laat betalen en daar heb ik een pesthekel aan.


Verder hebben we contact gehad met de eigenaar van een appartementshaus voor de functie van huismeester. We weten nog niet of het wat gaat worden, hij hield nog wel een paar slagen om de arm, maar je weet per slot van rekening nooit.
We hebben al een mooie email geschreven met al onze gegevens erin en hopen dat ze het wat vinden.
Waar en wat het is vertellen we nog niet, omdat wij natuurlijk niet teveel concurrentie willen (en die krijgen we toch al wel) dus jullie zullen je nieuwsgierigheid nog even in toom moeten houden.

Tot zover het nieuws van deze planeet, morgen volgt er meer.