In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

maandag, april 18, 2005

wat een spullen heeft een mens

Vandaag heb ik maar weer eens wat verhuisdozen erbij gepakt. Ik heb nl. echt geen zin om alles op het laatste moment in te moeten pakken, dus maar weer eens een klein kastje leeggeruimd.
Dit keer was het het spelletjeskastje + nog wat spellen die bovenop de boekenkast stonden. Wat neemt dat een hoop RUIMTE in zeg! 4 dozen vol met spellen en dan moet je bedenken dat er op zolder ook al 2 bananendozen vol met spellen staan!

Verder alvast een deel van mijn bakspulletjes ingepakt. Vormpjes die ik weinig gebruik, de speculaasplanken (tja, die gebruik ik maar 1x per jaar) en zo nog wat spulletjes. En dan te bedenken dat ik zeker nog wel 2 tot 3 dozen met bakspulletjes kan vullen!

Verder ook een klein deel van onze singles verzameling in een doos gedaan. Gelukkig hebben we voor het grootste deel van die dingen 4 stevige houten bakken, want dat kost een hoop verhuisdozen, met dat zware spul.

Nu dacht ik altijd dat wij helemaal niet zoveel spullen hebben. Prulletjes daar doen we absoluut niet aan, daar houden we geen van tweeën van en onze rommeltjes proberen we 1x per jaar weer te reduceren tot het minimum, maar toch......

Wat een ongelooflijke berg spullen heeft een mens toch!