In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, februari 05, 2011

Jump & Freeze

Gisteravond zijn Paul, Sabine en ik naar Jump & Freeze in Westendorf gegaan. Soort ter land, ter zee en in de lucht. En het was zooooooo leuk! We hebben ons rot gelachen en mooie bouwsels bewonderd, terwijl we in behoorlijk dicht bij de grote waterbak stonden (en dat terwijl we echt pas om acht uur aan kwamen lopen).
Hier wat beelden van twee jaar terug, wij hadden geen goede camera mee, dus hebben niets kunnen fotograferen:


Dit jaar sneeuwde het niet, maar de lol was daardoor natuurlijk niet minder groot.
Ondanks het feit dat er best veel mensen zijn, toch nog het nodige aan bekenden gezien, wat het alleen nog maar leuker maakt.
De jongens van de Kaslachpass deden ook mee in de categorie Best Dress en kwamen als de smurfen en gargamel naar beneden, wat ze erg leuk deden. Voor hun hebben we natuurlijk extra hard gejubeld! Twee anderen stonden gewoon tussen het publiek, ze zijn nog geen 18 en mochten dus niet meedoen (daar hadden ze toch de pest in!).
Joris had geen zin gehad om mee te gaan (die houdt niet zo van tussen mensenmassa´s staan en zelf niets doen), dus die had ervoor gekozen om naar opa en oma te gaan. Ook hij had een ontzettend gezellige avond gehad, want hij had heerlijk spelletjes gespeeld met oma, dus ook die was helemaal vrolijk toen we hem op kwamen halen. En dat ondanks het feit dat hij tegen die tijd al lag te slapen.

Wij hebben met z´n allen dus een fantastische vrijdagavond gehad! En jullie?