In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, december 30, 2011

Camera weer gevonden

Zo, vandaag onder een stapel papier onze fotocamera weer gevonden, dus nu kan ik de kerstfoto´s eindelijk online zetten.
Er zijn er helaas maar heel weinig gelukt, we hebben niet goed op de belichting gelet, dat is duidelijk.

Om te beginnen een plaatje van onze boom. Gezellig vol behangen met allerlei verschillende soorten en kleuren kerstversiersels.

Onder andere het engeltje dat Joris op school heeft gemaakt.


Onze pakjesstapel. Ook al wat hij niet heel groot, wij vonden het in ieder geval genoeg pakjes.

Voordat we uit gingen pakken, eerst wat te drinken en een paar plakjes echte zuid-tiroolse kerststol. Gekregen van vriendje Martin.

Joris heeft een doosje met een "wetenschappelijk experiment" en 3 ontzettend leuke kleine race-autootjes.

2 Knutselboekjes die mooi als inspiratie kunnen dienen voor het taartdecoreren.

Een boekje over een van Joris zijn favoriete onderwerpen: Paddestoelen.

Sabine had de puzzelmat nog niet uitgepakt, toen Joris alweer klaar stond met het volgende kadootje.

Joepie, een leuk spel!

Hard aan het nadenken welk woord er hierna gelegd kon gaan worden.

De week is weer snel omgevlogen, het werk in de skischool is momenteel erg stressig, daar ik in m´n eentje moet proberen vrijwel al het werk te doen, waar we normaalgesproken met z´n tweeën voor zitten. Daar ik Hans erg achter z´n broek aan zit, is hij nu gelukkig echt hard op zoek naar nog iemand voor in het buro, want ik vind het op deze manier niet leuk werken.
Vandaag was weer m´n laatste ochtend van deze week, morgen lekker vrij en op zondag 1 januari met een slaperig hoofd weer op tijd aan de slag.

Doordat het momenteel weer redelijk aan het sneeuwen is en de temperatuur zo rond de nul graden hangt, is het vreselijk glad op de weg. Paul is bij een klant al flink onderuit gegaan. Tja, als er onder een laagje verse sneeuw een ijsplaat ligt, dan zie je die natuurlijk niet. Z´n spieren doen er nog flink pijn van.

Vandaag trouwens een erg lekker toetje gebakken, salzburger nockerl. Met heel veel eiwit er in en eigenlijk nog niet eens zo heel veel werk.
De mijne zagen er niet zo mooi uit, maar smaakten net zo lekker!

Verder zijn Paul, Joris en ik vandaag ook nog snel wat vuurwerk gaan kopen. We hebben vooral grondvuurwerk gekocht, daar de weersvoorspelling voor morgen wat onzeker is en we graag ook nog wat willen zien van ons eigen vuurwerk.
Joris, Sabine en Paul hebben al wat babypijltjes afgeschoten, dat blijft ook gewoon hartstikke leuk om te doen.

Vandaag op tijd naar bed, zodat we morgenavond energie genoeg hebben om lekker lang op te blijven :)