In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, mei 22, 2012

Alweer bijna pinksterweekend

Jeeeeeee, dinsdag alweer, nog maar drie daagjes dan is het weer weekend.
En wat voor een weekend! Pinksteren!
Dat betekent dat we de maandag er lekker een vrij dagje bij krijgen.
We hadden al een tijd lang zin om eventjes wat met z´n viertjes te gaan doen en dat gaat dit weekend gebeuren.

Na veel zoeken, heb ik een appartement gevonden in Castelnuovo del Garda. Zoals duidelijk mag zijn, is dit vlak bij het Gardameer. Maar dat is niet het belangrijkste.
Het appartement ligt namelijk schuin tegenover
Zoals gezegd, het grootste pretpark in Italië. We zijn er vorig jaar al eens geweest en dat was een daverend succes! Nu wordt het nog mooier, want ook Joris mag nu in alle attracties.
We gaan dus heerlijk een weekendje pretparken!
Vrijdag meteen na school (13.05 uur) gaan we rijden en maandagochtend tegen een uur of tien rijden we weer lekker naar huis. Zaterdag en zondag gaan we overdag in het Gardaland doorbrengen.
Achtbanen, achtbanen, achtbanen en vast ook nog wat andere attracties, maar vooral achtbanen.
JOEHOE!!!
´s Avonds als het weer het toe laat lekker wandelen langs het Gardameer en vooral genieten van elkaars gezelschap.

Het regelen van het appartement was ook nog wat. Die mevrouw schrijft namelijk alleen maar Italiaans. Nu kan ik dat een klein beetje, maar daar is ook alles mee gezegd. Met hulp van google translate en vooral veel gezond verstand zijn we er toch uitgekomen.
Morgen de kaarten voor het Gardaland alvast online bestellen, dan hoeven we niet in de rij te staan zaterdag. Dat scheelt minstens een half uur!