In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, april 30, 2005

het dak is af!

Mamma mia, dat viel nog tegen zeg, die dakbelegging.
Vanochtend om 7.00 uur stonden die kerels alweer gezellig op het dak te timmeren en na het wegeten van wat koeken, worstbroodjes, saucijzenbroodjes, het wegdrinken van kopjes oploskoffie (echte mannen, die doen dat zonder zeuren) en veel gezellig geklets, zat het dak er dan om 19.00 uur echt op. Ze hebben keurig werk geleverd, echt fantastisch, de hele zooi ook netjes opgeruimd dus wat wil een mens nog meer.

De nieuwe eigenaren van ons huis (zo kunnen we ze met zekerheid betitelen), kwamen hun deel van het geld ook netjes afgeven en nog even kijken. Vanavond zag ik ze ook nog even met de hond langslopen om te kijken hoe het geworden was en ik denk dat ze ook goed tevreden zijn.

Tot zover het nieuws vanaf hier, jullie zullen weer even een weekje geduld moeten hebben, we gaan met mijn ouders en de rest van het gezin met aanhangsels er even tussenuit.

Grüß Gott