In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, maart 20, 2008

Verjaarskado

Alweer een paar dagen voorbij waarin we zijn verblijd met kleine laagjes nieuwe sneeuw, het bezoek van een vriend uit nederland (sinds dinsdag) en weer afscheid hebben genomen van opa en oma.

Dinsdagavond voor het eerst sinds tijden weer naar de Papala gegaan voor een avondje uit. Was ontzettend gezellig moet ik zeggen. Paul ging wel weer vrij snel naar huis, maar ik ben lekker blijven zitten en heb het tot ongeveer half 1 volgehouden. Würfeln dus veel drank waardoor ik het woensdag heel rustig aan heb gedaan (kan merken dat ik al heel lang niet meer veel heb gedronken, ben daar trouwens niet rouwig om).

Ook Paul is lekker bezig, dinsdagmiddag mee wezen skiën en gisteren heel rustig aan gedaan.

Vanochtend zijn we nadat Paul bij z´n klanten klaar was, met z´n vieren naar Wörgl gereden. Ik had ondertussen namelijk bedacht wat ik voor mijn verjaardag wil hebben! (heel bijzonder, meestal weet ik niks) Sinds we in Innsbruck bij de sapbar waren geweest, zat ik in mijn hoofd dat ik ook wel zulke lekkere sapjes wil maken en wij hebben niet eens een sinaasappelpers! Dus naar de Mediamarkt gegaan en daar zo´n sapcentrifuge gehaald. Ook langs de Hofer voor fruit en thuis meteen aan de slag gegaan. Dat ik dinsdag pas jarig ben, doet daar niets aan af.
Tjonge jonge, wat is dat heerlijk dat verse sap. Daar kan echt helemaal niets tegenop. Wel stinkend duur natuurlijk, we weten nog niet waar we B-kwaliteit fruit en groenten kunnen kopen, maar daar komen we wel achter. Dan hebben we weer het geluk dat we allerlei kennissen in de horeca hebben, die zouden ons daar moeten kunnen helpen en ook mijn turkse poetsvrouw heeft waarschijnlijk nog wel een adresje (daar zijn die Turken meestal heel goed in gelukkig).

Ik voel me dus al helemaal jarig!

Ook de kinderen hebben we blij kunnen maken, die hebben voor de Nintendo Wii een tweede nunchuck controller erbij gekregen, waardoor ze nu eindelijk tegen mekaar kunnen boksen en ook bij Mario & Sonic the Olympic Games een aantal spellen beter kunnen spelen.

Paul is net onderweg gegaan om weer even mee te gaan skiën en ik ga zo maar eens een broodje gehakt voor ons drietjes in mekaar mikken. Daar heb ik nu best wel zin in.