In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, april 03, 2008

Nieuwe wereldburger(es)

De dagen vliegen momenteel weer voorbij. Na het prachtige lange weekend hebben we nu alweer een paar dagen sneeuw afgewisseld met beetjes miezersneeuw/regen.

Daardoor niet meer veel buiten, maar gewoon lekker aan het werk.
Gisteren werden we verblijd met het nieuws dat vriend Reithä van Tresor weer vader is geworden van een dochter (Leena).

Dat moest gisteravond dus gepast gevierd worden. We waren gezellig met ca. 20 mensen en hebben tot een uurtje of half tien leuk zitten kletsen. Volledig aan de non-alcoholica want we hebben allebei de laatste dagen nogal slecht geslapen en dan moet je er niet ook nog eens alcohol bij gaan gooien. Water met een smaakje is ook lekker :)

Verder weinig nieuws vanaf deze kant, Paul en ik zijn allebei met een computer voor een klant bezig (Paul met een gewone pc, ik met een laptop), Sabine is na haar gitaarles weer bezig met haar huiswerk en Joris komt net uit bad gedweild.
Zodadelijk komt ook vriend/advocaat langs om een contract te bespreken (aha daar komt hij net binnen) en gaan we daar mee verder.

Opdate volgt later.