In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, september 14, 2008

Plannen, Rekenen, Uitzoeken... Koud!

Vandaag begonnen met alle informatie die we hebben gekregen van onze medebouwers te ordenen en in Excel te verwerken.
De "bouwheren" gooien continu met cijfers maar een echt goed overzicht hadden we nog niet. Dan ga je snel zaken over het over het hoofd zien, dat willen we natuurlijk niet :D

Gelukkig is de temperatuur vandaag afgekoeld tot zo'n slordige 4 graden, zeg maar 20 graden koeler dan eergister, dus mooi weer om eens flink het e.e.a. uit te zoeken.

Ook is ons huis nog maagdelijk wit ingetekend op de plannen, dus moeten we flink aan de slag om de huiskamer, keuken, buro's, slaapkamers, WC's(!) en badkamers in te richten. Gelukkig heeft IKEA daar een schitterend gratis programma voor te downloaden :D

Na enig 5-en en 6-en waarbij we dachten dat de keuken te klein zou worden, iets waar we ons in ons huidige huis het meeste aan storen, hebben we een goede middenweg kunnen vinden waarbij we een deel van de huiskamer/hoekbank gaan gebruiken als aanrechtblok.

Buro's, slaapkamers en werkplaats waren dan wel weer heel snel geplanned...

Helaas dus door het weer nog geen foto's van het grondstuk kunnen maken, maar via Google Maps is het wel te vinden. Klik de link voor het overzicht. Ter hoogte van die twee bomen / rode auto komen wij. Blik recht op het zuiden.