In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, oktober 28, 2008

Beetje gefrustreerd

Vandaag ben ik een beetje gefrustreerd.
Een heel klein beetje omdat er morgen slecht weer voorspeld is en ons dak er dan echt niet op kan. Nu kan dat toch nog niet omdat de buurman met wie wij samen onder het dak zitten, nog niet klaar is. Maar goed, vanaf komende week zou het weer zodanig moeten opklaren dat we het dak er dan op kunnen krijgen.

Verder heb ik er de pest in dat bepaalde mensen van mij/ons altijd verwachten dat wij meteen klaar staan met informatie als zij iets nodig hebben, maar dat wij altijd tig keer moeten vragen voordat het dan eindelijk eens komt.

Ook kom ik weer aan met Telekom Austria. 17 oktober hebben wij ze maar weer eens een fax gestuurd met de vraag om een ontvangstbevestiging. Natuurlijk hebben we deze nog steeds niet binnen, je wordt echt doodziek van die lui. Beloven continu van alles, maar doen vervolgens helemaal niets.
Dus met wat moeite het adres en de naam van de algemeen directeur opgezocht en dit keer maar eens een epistel die kant op gestuurd. Hopelijk krijgt de directiesecretaresse dit echt te zien, dan is de kans dat er iets gebeurt een stuk groter dan als we het weer netjes via het callcenter of de voor onze regio verantwoordelijke contactpersoon spelen.

Waar ik me ook vreselijk aan erger is het feit dat er klaarblijkelijk problemen zijn met het internet op de camping waarvan wij niets weten. Ik hoorde een tijdje terug heel toevallig van Christoph dat er iets niet zou kloppen (volgens de klanten dan, want hij had geen problemen) en vandaag kreeg ik een opzegging binnen van iemand die ook niet eens even gebeld had om te melden dat er problemen zijn.
Hoe kan een mens in hemelsnaam proberen een goed product te leveren, als hij niet eens te horen krijgt dat er iets niet klopt. Hele grote zucht.
Toevallig heb ik vorige week nog een uur getest en geen problemen kunnen ontdekken dus ik snap het niet. Als we dan niet worden gebeld als het probleem er is dan kunnen we ook niet zien wat er aan de hand is/was.

Maar goed, gelukkig zijn er ook mensen die relatief snel bellen waardoor we wel snel kunnen kijken wat er aan de hand is. Anderhalve week geleden had een zender een reset nodig, dat is zo gebeurd en dan loopt het zaakje weer.

Gelukkig hebben we ook nog goed nieuws.
Vandaag lekker met Joris samen gekookt. We hebben een gevulde kalkoenborst gemaakt, met champignons, paprika, peterselie, mosterd, maggi, zout, peper, citroensap. Daarbij een salade van tomaat, komkommer en cottage cheese en stukjes stokbrood. Het was weer gezellig koken en ook erg lekker.
Morgen gaan Paul en Sabine koken. Zelfgemaakte Kasspätzl, mmmm ik heb er nu al trek in.

Op de bouw worden op dit moment binnenmuren geplaatst bij ons, dus het huis begint steeds meer vorm te krijgen. Erg leuk!

1 Comments:

At 30 oktober, 2008 07:56, Anonymous Anoniem zei....

Je schrijft dat je altijd klaar staat om iedereen snel aan informatie te helpen en als jij eens wat nodig hebt dat je dan zolang moet wachten...

WELKOM in de grote boze wereld ;)
Zo gaat dat nou eenmaal meis.. ik heb ook een paar keer flink de kop moeten stoten om er achter te komen dat veel mensen toch net wat anders zijn dan je dacht.. en jemig dat kan toch zo vreselijk tegenvallen he.. bah bah..
Dan zeg ik vaak: hoe beter je sommige mensen leert kennen, hoe meer je van dieren gaat houden ;)

Gr. Jolanda (Rotterdam)

En hij gaat lekker he met jullie huis, volg het allemaal en gaaf zo'n speksteenkachel ;)

(ja ja ik is jaloers) LOL

 

Een reactie posten

<< Home