In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, oktober 11, 2008

Wandelen en bouwvoortgang

Het weer zit nu heerlijk mee dus de bouw vordert gestaag. Het plafond van de kelder is ondertussen gestort en de eerste rijtjes met stenen van onze woonverdieping zijn opgemetseld.
Hieronder een klein fotoverslagje van de afgelopen dagen.





Vandaag was het prachtig weer en we hadden geen zin om de hele dag binnen te gaan zitten werken. Dus met de auto naar de parkeerplaats achter Nieding (tja Sabine had gisteren al wandeldag gehad en daar erg zere voeten van over gehouden dus we wilden niet het hele stuk gaan lopen) en van daaruit naar boven gewandeld.
Genoten van het weer en alle herfstkleuren. Lekker langzaam overal gekeken waar we maar wilden en een hele tijd bij de Filzalmsee geweest waar de kinderen lekker hebben gespeeld en wij hebben gekeken naar de hardlopers die langs kwamen. Er bleek een wedstrijd te zijn, iets met ronde van Tirol ofzo en daar waren allerlei fanatiekelingen bezig om over de bergen heen te hollen.
Natuurlijk moesten er ook weer wat familiekiekjes gemaakt worden, vooral Joris vond het weer nodig om zo nu en dan fotomodel te spelen en gefotografeerd te worden. Hij vindt het fantastisch om naar zichzelf te kijken, hahaha.
Als afsluiting hebben de kinderen bij Nieding nog een grote ijscoupe gegeten en hebben Paul en ik een glaasje gedronken.
Ook hiervan een fotoverslagje.






Dan gaan we zo ook nog heerlijk eten. Waar we op de berg genoten hebben van ons brood met worst, kaas, fruit, koekjes en drinken, is Paul nu bezig met het maken van lamsfilet, sperzieboontjes met spek en gebakken aardappeltjes.
En dat met zulk weer en zo´n omgeving, ik zou niet weten wat een mens nog meer kan wensen (behalve dan natuurlijk dat ons huisje zover klaar is dat we er in kunnen trekken).

1 Comments:

At 12 oktober, 2008 17:17, Anonymous Anoniem zei....

Wat gaat het huis heerlijk snel!!!! Leuk hoor, ben benieuwd wanneer het 'dicht' is, is handig voor de winter begint, kunnen ze toch verder.

Wat een heerlijke wandelingen hebben jullie gemaakt! Wij hebben net ook even een korte wandeling omhoog gemaakt, met als eindpunt natuurlijk ook een leuke hut voor een grote Radler en een lekkere Brettl Jause erbij. Altijd heerlijk. Is erg genieten zo in de herfst: heerlijk weer en prachtige kleuren.

 

Een reactie posten

<< Home