In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, februari 16, 2010

Hard aan de slag

Vandaag weer hard aan de slag geweest.
Na het opstaan, kinderen aan ontbijt en naar school helpen, zelf snel wat gegeten, wat kleine huishoudelijke zaken gedaan, mail gedicht en vervolgens snel naar het werk. Van 8 tot 12 flink gewerkt, want natuurlijk is er weer een flinke achterstand ontstaan in het weekje dat ik weg ben geweest.
Tussen de middag met Paul samen gegeten en om 1 uur zat ik weer in het buro. Daar tot kwart over 5 bezig geweest en toen moest ik echt weg. Eerst snel langs de camping waar ik collega Ilse nog even beterschap ging wensen, terwijl Paul een klant hielp die niet begreep hoe hij nu op het internet moest komen. Paul had verder nog het nodige te doen en het eten moest ook gemaakt worden. Heerlijk zelfgemaakte shoarma (met de knoflooksaus van Ramasan), paprika, tomaat, komkommer en wat wit brood gegeten.
Hierna lag er nog een flinke stapel strijk te wachten. Om acht uur gezellig met de kinderen een kopje thee gedronken en om kwart over acht die twee in bed gestopt. Verder met de strijk....
Iets over negenen heb ik een einde gemaakt aan de werkdag, per slot van rekening is er morgen weer een dag en dan moet ik niet totaal uitgeput zijn.

Van het carnaval vieren is dus niets meer gekomen, we hadden allebei best nog wel even willen gaan, maar over een goed half uur is het tien uur en dan moeten we naar bed. Die acht uur rust-/slaaptijd hebben we echt wel nodig.