In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, februari 11, 2010

We zijn in Nederland

En de regelmatige lezers van mijn logje weten al wat dat betekent: Paul zijn oma is maandagochtend vroeg overleden op een leeftijd van bijna 92 jaar. Wij zijn blij dat het zo snel is gegaan, want van het levendige mens dat wij kennen, was niets meer over.
Gisterochtend zijn we met de kinderen naar Schagen gegaan om nog even wat nette kleding en schoenen te kopen, dat hadden we alweer een tijdje hard nodig, maar door het vele werken, komen we daar thuis niet aan toe. Ook nog even gezellig twee uurtjes bij onze vrienden in Purmerend geweest en 's avonds hadden we condoleance in het bejaardenhuis.

Paul wordt helemaal gek gebeld door klanten, vreemd genoeg ook door mensen die weten waarom we in NL zijn dat vind ik echt belachelijk, maar die nemen we dus niet op. Ik ken dat, dan willen ze dat Paul ze telefonisch helpt en we hebben wel wat beters te doen.

Vanochtend is er afscheid nemen voor de bewoners van het bejaardentehuis, maar daar hoeven wij gelukkig niet heen. We gaan kijken of we nog wat leuks met de kinderen kunnen gaan doen, dan hebben we tenminste ook nog een beetje vakantie. Vanmiddag naar de kapper en morgen is de crematie. Die begint pas om 13.30 uur, maar we moeten al om half twaalf aanwezig zijn voor van alles en nog wat. Dat wordt dan dus een lang dagje.

Het weer hier is prachtig, we hebben alweer twee centimeter sneeuw gehad :-)

Tot de volgende keer!