In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, januari 09, 2010

Langzaam aan

gaat het weer wat beter. Het heeft me in ieder geval veel rust in m´n hoofd gegeven toen ik hoorde dat invalhulp Katharina vandaag in het buro zou komen. Dan weet ik in ieder geval dat het werk goed gebeurt en dat ik geen Hans aan de telefoon krijg die gaat zeuren dat ik toch echt moet komen, terwijl het niet gaat.

Vandaag zijn Paul en ik even samen boodschappen wezen doen (klein half uurtje) en ik kon daarna toch echt de bank weer op door de moeiigheid. Ik heb wel al met mezelf afgesproken dat ik maandag weer wil gaan werken; als het moet compleet op aspirine lopend. Een week thuis op bed en op de bank vind ik meer dan genoeg, ik wil er wel weer uit. Nadeel gaat wel worden dat ik dan ´s avonds uitgeteld ben, dat moet dan maar.

Joris en Sabine genieten ondertussen van het weekend. Doen heerlijk rustig aan, huiswerk is af. Sabine heeft de dag voornamelijk op haar kamer doorgebracht, terwijl Joris vanmiddag met me naar snowboardwedstrijden heeft gekeken. Hij is nu echt helemaal wild van snowboarden en kan het dus ook echt goed. Ik heb hem al aangemoedigd om morgen z´n board te pakken en hier op de berg te gaan oefenen. Doordat hij dan steeds naar boven moet lopen, worden ook z´n benen goed sterk en dat heeft hij natuurlijk hard nodig als hij echt wil gaan springen (in de halfpipe en de schans lijkt hem helemaal te gek).

Paul is ook niet helemaal lekker, maar heeft vandaag nog het nodige voor klanten gedaan.
Samen hebben we de rekeningen geschreven en ik ga morgen verder met de maandafsluiting. Teveel computer- en denkwerk kan ik helaas nog niet aan.

Ik hoopte nog een plaatje van de webcam op Hochbrixen te kunnen plaatsen, maar die is tegenwoordig helaas beschermd. Het was in ieder geval behoorlijk mistig boven, we hebben nog een klein beetje sneeuw gehad, dat was wel even leuk.