In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, maart 01, 2011

Heel veel munten..



Het heeft me de hele middag gekost, maar  nu heb ik dan ook een leuke berg mario munten. Zo op de foto zien ze er ook nog eens ontzettend leuk 3-D uit.

Sabine helpt me met het bedenken van de spellen die we gaan doen en we zijn al een heel eind. We hebben 10 spellen nodig en hebben er al 7 bedacht. Handig zo´n dochter die computerspelletjes-verslaafd is en daardoor giga veel ideeën heeft op dat gebied!

Voor de rest een vrij normale dag, op het feit na dat Joris eerst vanochtend vroeg niet lekker was en niet naar duitse les wilde, maar wilde slapen. Na een kwartiertje slaap ging het weer en hebben we hem naar school gebracht, want hij voelde zich weer een stuk beter.
Tegen een uur of elf belde de juf echter op dat Joris toch echt ziek was en of Paul hem kon komen halen. Hij heeft lekker een goed uur op de bank geslapen en zich wat rustig gehouden. In de loop van de middag ging het een stuk beter, heeft hij z´n huiswerk gemaakt en morgen wil hij weer naar school. Tja, wie wil er nu ziek zijn op z´n verjaardag?