In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, november 12, 2004

Te ver gegaan

Tja, het onvermijdelijke is gebeurd. In mijn ijver om het huis goed schoon te krijgen en te houden, heb ik veel te veel lopen slepen met de stofzuiger en te vaak het trappetje opgeklommen met ramen lappen.
Heb ik toch mooi m´n bekken weer naar de gallemiezen geholpen.

Donderdagochtend kregen we onze tweede kijker op bezoek. Een ontzettend leuke turkse vent en die zag wel wat in het huis. Hij moet alleen nog een keer langskomen met z´n vrouw, want die moet het natuurlijk ook wel zien zitten.

Mijn avondje panfluitles kon ik daardoor helaas vergeten. Het enige dat ik nog kon was liggen en een beetje opstaan voor de 4 sint maarten kindjes die we langs hebben gekregen.
Paul was met de kinderen Sint Maarten gaan lopen en we hebben weer een snoepvoorraad waar we toch zeker wel een maand of 2 mee toekunnen (misschien zelfs wel langer, sinterklaas komt per slot van rekening ook nog langs).

Naar de HCC-dagen gaan we ook niet helaas, maar daardoor heb ik vandaag wel heel rustigjes aan wat deuren kunnen verven. Weliswaar nog maar van 1 kant, maar toch. Morgen de andere kant doen. Het was erg hard nodig, want Joris had het leuk gevonden om op onze bovendeuren te tekenen en dat kregen we er zelfs met zo´n handig balbo sponsje niet meer af.

Nu vind ik het niet erg om te verven, zeker deuren niet. Lekker knoeien met zo´n roller en Petra is wel weer in d´r sas :-)

De kinderen zijn lekker het hele weekend bij opa en oma, dus dat gaan Paul en ik vanavond vieren! We gaan gezellig wokken bij de dorpschinees. Ik had het al gedaan met het bestuur van de speelotheek en het was voor herhaling vatbaar.
Eet smakelijk.