In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, november 04, 2004

Voorbereidingen

Gisteravond zijn we hard bezig geweest met het maken van een site voor de verkoop van ons huis. En alhoewel Paul er al aardig wat tijd in heeft gestoken, is het nog niet zoals we willen.
De site is dan ook nog niet in de lucht, maar we hopen toch dat we dit weekend het zwikkie de lucht in kunnen krijgen.

Wat wel lastig is, is dat Paul deze week niet veel thuis is en ik zelf ook niet dus het wordt toch weer een race tegen de klok.

En vanavond willen we natuurlijk eigenlijk wel weer naar ´het roer om´ kijken.
Het blijft toch een lekker programma om samen over na te praten en te bedenken hoe je de dingen zelf anders aan zou pakken, maar ook om de slimme ideeën mee te nemen in je eigen ´plan de campagne´. Want hoe onbezonnen de meeste deelnemers daar hun emigratie ook aanpakken, er zitten soms ook best slimme ideetjes tussen.

Vorige week hadden ze besloten om de gasten onbeperkt wijn te schenken. Dat bleek een slimme zet, want de mindere kwaliteit van het eten bleef daardoor onopgemerkt. Misschien een goed idee voor meer mensen die niet gezegend zijn met grote kookgaven, maar wel een pension willen beginnen met warme maaltijden!