In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, november 06, 2004

onverwacht, maar wel leuk

Vandaag de kinderkamers onder handen genomen. Sabine heeft een buro´tje gekregen voor haar computer (heeft Paul voor haar geregeld) en Joris een nieuwe kledingkast, dus meteen de gelegenheid genomen om het hele zwikkie op te ruimen.

Vanmiddag heeft Paul ook de site voor ons huis verder onder handen genomen en we hebben het huis te koop gezet op marktplaats.
Net toen we bezig waren met het eten kregen we een telefoontje van mensen die ons huis graag wilden komen bekijken! Daar hadden we helemaal niet op gerekend, dus als een gek nog de was afgehaald (want anders kun je de zolder niet zo best zien), stofgezogen en alle zooi in zakken gestopt en in kasten gemikt. Ook de slaapkamers snel nog extra stofgezogen, snel een hapje gegeten de afwas weggewerkt, wc´s schoongemaakt en doodmoe op de bank geploft met een kopje thee toen de kijkers er aan kwamen!
Pffffffff, man wat een gedoe. Ze vonden het huis wel grappig en komen maandag overdag nog een keertje kijken. Ze waren vooral erg verliefd op het uitzicht en onze kachel, dus we zijn benieuwd.

Paul had vandaag ook weer een berg hout gehakt dus we hadden de kachel lekker branden en dat ziet er zo ´s avonds natuurlijk ook wel erg aantrekkelijk uit.

Duimen jullie allemaal voor ons?