In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, december 22, 2004

Heeeee, ik ben gisteren vergeten te bloggen

Da´s maf, helemaal niet eens aan gedacht. O ja, ik was gewoon supermoe, dus ik ben ultra vroeg m´n bed in gedoken.

Vanochtend weer heel hard aan het werk geweest in huis, want om 13.00 uur kregen we weer kijkers. Een jong stel dit keer, ze waren erg enthousiast, maar ja, dat waren er wel meer zullen we maar zeggen.
Ik ben heel benieuwd of we nog wat van ze gaan horen.

Zelf ben ik weer helemaal enthousiast over ons pension idee. Na een gedachtenwisseling op het oostenrijk forum heb ik echt weer het gevoel dat het ons echt kan lukken zo´n eigen pension. Ook als de economie misschien wat minder is. Het is een kwestie van veel aandacht hebben voor je klanten, want dat zijn de pensions die ook in mindere tijden draaien (hebben we zelf kunnen zien in de jaren dat we in Brixen im Thale komen).
Nog 2 nachtjes en dan is het weer zover. Heerlijk, ik heb echt zin in die kou en sneeuw. Het is zo anders dan dat nederlandse druilweer!
En we gaan natuurlijk flink rondkijken en dat vind ik ook altijd leuk, dus mijn vakantie kan eigenlijk al niet meer stuk.

Nu alleen nog even kijken hoe ik m´n blogje bij kan houden daar, maar ook daar vinden we wel iets op (we hebben per slot van rekening een kennis met internet aansluiting, haha).

Nu weer even de huizensites af gaan struinen om te kijken of ik niets vergeten ben te noteren en dan morgen lekker inpakken.