In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, december 19, 2004

HOERA

We hebben er weer een nichtje bij. Ze is geboren op 18 december om 7 uur ´s ochtends en weegt 3740 gram. Ze heet Ellia en we gaan haar vandaag eens uitgebreid bekijken.

Gisteren heeft Paul de badkamer afgemaakt en hebben we dus weer heerlijk kunnen genieten van een douche en een bad in onze ´nieuwe´ badkamer.

We dachten alles eens heerlijk te gaan vieren met een etentje bij de Chinees, maar we waren nog niet koud een kwartier binnen toen onze zoon het nodig vond om ineens ziek te worden en het hele zwikkie eruit te gooien. Gelukkig kon ik alles netjes op een bord opvangen, dus de serveerster kreeg een bijzondere plate-service terug :-)

Na een vervroegde aftocht van Joris en mijzelf, hebben Joris en ik nog heerlijk op de bank gelegen, waar de kleine man een beetje bij kon komen.
Na een volgende spuugbeurt, ging het gelukkig wat beter met hem en na een heerlijke nachtrust bij mij (pfffff) gaat het nu wat beter met hem.

En ik ga zo verder met de taart die ik natuurlijk ook weer ter ere van de nieuwe wereldburger aan het maken ben.