In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, april 08, 2005

Bijzonder boek

Gistermiddag ontving ik een boek dat ik al een week of 6 geleden had besteld.
Het eerste boek van een vroeger buurmeisje van ons uit Den Haag.
Haar naam is Sandra de Waard en het boek heet De Strijd tegen het Zwaard, het begin van een eindeloze strijd.

Sandra is bijna 16 en heeft op deze jonge leeftijd al een fantasy boek geschreven om U tegen te zeggen. Eerlijk is eerlijk, er staan nog wel een behoorlijk aantal spel- en taalfouten in, maar ik vermoed dat dat zich wel zal gaan verbeteren.
Het verhaal is in het begin wat warrig, te snel geschreven. De hoofdpersoon valt van de ene in de andere verbazing en de verschillende krachten worden je om de oren gesmeten.

Waarom dan toch zo positief zal je denken? Nou, ik heb het verhaal in 1 keer uitgelezen. Het boek is pakkend genoeg om je aandacht vast te houden, de verhaallijn wordt in de loop van het boek steeds beter uitgewerkt en na het lezen van de laatste alinea wil je gewoonweg meer!

Een stukje schaamteloze reclame, ik weet het (zij weet het trouwens nog niet) en voor de nieuwsgierigen onder jullie hier de link naar De Strijd tegen het zwaard.
Het boek staat op een gecombineerde fantasy pagina, dus je moet even naar beneden scrollen om het tegen te komen.
Als ik het goed heb begrepen zal het boek ook via de bibliotheek op te vragen zijn, dus misschien daar even vragen als je het wilt lezen, maar niet zeker weet of je het wel wilt bestellen.