In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, maart 31, 2005

Zenuwen

Tjonge, vandaag heb ik dus echt de kriebels.
Gisteravond onze makelaar nog even gebeld om nog iets door te spreken en hij zei dat hij vrijwel zeker een bod verwacht, alleen hangt het waarschijnlijk van de aannemer af 'hoe belachelijk laag' het bod zal zijn.
Tja, het is maar hoe je het stelt natuurlijk %)

We hebben al een keer een bod van E 120.000,- afgewezen omdat dat echt te laag is, dus ik ben heel benieuwd of ze inderdaad gaan bieden en of ze dan echt zo'n stuk onder de vraagprijs gaan zitten.

Maar goed, voorlopig heb ik dus de zenuwen omdat ik het huis weer zo toonbaar mogelijk moet maken en ik met m'n grieperige kop niet zo heel snel en lang achter elkaar kan werken. Het gaat wel wat beter dan de vorige 2 dagen, maar ik voel me nog steeds niet optimaal.
Joris is nu ook helemaal niet lekker en we moeten vandaag ook nog bij de documentatie op school werken, dus we hebben helaas niet de hele dag de tijd. Gelukkig komen de mensen pas om 17.00 uur (rottijd in verband met het eten) dus dat scheelt wel wat.
Maar goed, 1 voordeel, de mensen hebben het huis al 2x helemaal netjes opgeruimd gezien en de aannemer kijkt toch naar de constructie, die zal er een stuk minder om geven of het allemaal keurig gepoetst is of niet.

Hopelijk blijft het de rest van de dag net zulk mooi weer als nu, want met het zonnetje erbij ziet het er hier toch net even wat mooier uit natuurlijk.