In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, april 09, 2005

radiator lek

Eén van onze radiatoren is al een tijdje lek. Nu hadden we gewoon nog geen tijd gehad om naar een nieuwe te gaan kijken, maar dat hebben we vandaag dan gedaan. In Broek op Langedijk zit een zaakje de radiatorenhal en nadat we de straat van de goede kant in waren gereden (in het midden zit een bruggetje en daar mag je niet met de auto over) werden we daar heel vriendelijk geholpen.
Nu moet je weten, dat wij natuurlijk in een beetje maf huis wonen en dus is onze radiator ook maf.
De maten zijn: L 1500, B 150, H 70 (alles in mm). Die maat is al niet meer te vinden, maar L 1400, B 150, H 110 (dacht ik tenminste) is er nog wel. Alleen is er 1 klein probleempje. De aan- en afvoer zitten bij de nieuwe modellen aan 1 kant. En je raadt het al.......bij ons zit de aanvoer aan de ene en de afvoer aan de andere kant. Pffffff, je moet er maar opkomen.

Ondanks de zeer vriendelijke en ook vakbekwame verkoper, kwamen we er zo snel niet uit. Erg hoor, is het huis al verkocht, zijn we straks een vermogen kwijt aan een op maat gemaakte radiator