In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, mei 03, 2005

Weertje!

Vakantie! Gelukkig wel eeen soort van internet cafe hier typend tegen de tijdklok eerst een blogje met een rottig toetsenbord maar goed... een mens moet wat.

Gistermorgenvroeg vertrokken uit W'werf, eerst naar zandvoort om de eerste race te zien van Robert van kantoor! Echt ontzettend leuk. De eerste race zou om 11.20 beginnen, maar zoals wel vaker bij races werd dat natuurlijk uitgesteld ;)
Uiteindelijk een hele mooie race gezien waarbij robert startte vanuit 28ste positie en finishte als negende! De tweede manche hebben we helaas niet kunnen zien, maar via de SMS heb ik vernomen dat hij als 2de op 0.0004 seconden onder de geblokte vlag doorschoot.

Vanuit zandvoort doorgetuft(over keulen en aken)naar Coldenhove in Eerbeek.
Vandaag zouden we even naar de koningin Juliana Toren gaan, helaas brak de wolk open en zijn we voordat we de toegangspoort waren gepasseerd weer teruggekeerd....

Groeten,
Paul

1 Comments:

At 11 mei, 2005 11:40, Anonymous Anoniem zei....

Het blijkt achteraf de zevende plaats te zijn geweest met de snelste raceronde van de 1e manche!

Ik vond het erg leuk om Paul met zijn familie op Zandvoort te zien, dat gaat in de toekomst toch wat lastiger. Gelukkig hebben we de website nog ...

 

Een reactie posten

<< Home