In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, april 14, 2007

Voetbal

Gisteren was de laatste dag dat zuslief met man en kinders er waren. Die hebben we dan ook weer gezellig uitgezwaaid toen ze ons dorpje weer om 12.07 uur met de trein verlieten. Helaas waren onze kinderen daar niet bij (tja school gaat gewoon door natuurlijk) maar voor de rest erg leuk.
Gisteravond nog gezellig bij het vakantiehuis van pa en ma wat brood met beleg gegeten. Heerlijk buiten, want het weer is hier echt zomers.

Vanochtend vroeg zijn die ook weer richting Nederland vertrokken, dus hier gaat nu het gewone leven weer z´n gangetje.
Vandaag ook weer veel genoten van het heerlijke weer. Eerst buiten in de tuin en vanmiddag zijn we naar het voetbalveld gegaan. Paul moest daar een printer installeren, waarna de kinderen en ik een klein uurtje later zijn gevolgd.
Eerst nog een stuk van de wedstrijd van het 2e elftal gezien. Die hebben hun wedstrijd gewonnen met 2-1. Daarna moesten we natuurlijk blijven voor de wedstrijd van het 1e. De eerste helft speelden ze niet goed, dus met de rust stonden ze met 0-1 achter. Eerlijk is eerlijk, het team van Bruckhäusl was gewoon beter. Maar in de tweede helft kwam ons team op dreef (ze staan niet voor niets 1e in de liga) en eindigde de wedstrijd met 3-1. Veel gejuich natuurlijk en ik heb een biertje naar binnen moeten zien te werken. Ging aardig, vooral omdat Paul zo lief was een deel voor me op te drinken.
Het was wel loeiheet, want we zaten vol in de zon, maar dat mocht de pret niet drukken. Weer veel bekenden gezien en dat is altijd weer gezellig.

Ook nog een nieuwtje. Paul en ik gaan de internet-site van de camping en die van het resort (feriendorf) maken. We hebben de opdracht gekregen om het een en ander te veranderen en dan alles te vertalen in het nederlands en engels. Ook moet ik nu in opdracht foto´s gaan maken van de voortgang van de bouw. Wel grappig, want dat deed ik eigenlijk al gewoon voor m´n eigen pagina. Moet de foto´s van het feriendorf er nog opzetten, maar ik heb al het een en ander geschoten.
Wel leuk dus, want zowel het vertaalwerk als het fotograferen zijn dingen die ik erg leuk vind om te doen en als je er dan ook nog voor betaald krijgt, is het nog eens zo leuk :)