In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, april 25, 2008

We piepen er eventjes tussenuit....

Al langer heb ik last van het gevoel dat ik er eventjes tussenuit wil. We zijn normaalgesproken natuurlijk 6 dagen per week aan het werk en 7 dagen bereikbaar en daar maken de klanten dan ook dankbaar gebruik van. Hoewel ze de zondag meestal ook wel de zondag laten.

Nu hadden we al een tijdje in ons hoofd dat we een keer naar Süd-Tirol willen en dit weekend is het dan zover. We gaan straks de kinderen van school afhalen en rijden dan via Innsbruck en de Brenner-Paß naar de omgeving Meran.
Lekker een kinderhotel uitgekozen, met zwembad en sauna zodat we ook bij wat minder weer goed onder de pannen zijn (hier regent het alweer vrijwel de hele dag en ook morgen wordt het niet beter). In het zuid-tiroolse wordt het van het weekend rond de 20°C, zonnig met wat wolken dus wat wil een mens nog meer.

Het enige nadeel is dat op de een of andere manier de hotels vrijwel geen familiekamers meer vrij hebben (vandaag tenminste) dus we moeten de eerste nacht met z´n allen op een tweepersoonskamer slapen en nacht 2 hebben we dan een 4-persoonskamer. Ach, ik had geen zin om verder te zoeken en Hotel Grafenstein ziet er supergaaf uit dus dan vinden wij een verhuizinkje niet zo erg.
Ben heel erg benieuwd wat de kinderen ervan gaan vinden, want die weten nog van niets.

Süd-Tirol mir kemma!