In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, oktober 30, 2008

De helft van het dak zit erop

Kijk eens aan, het loopt allemaal veel soepeler dan verwacht :)
Er was ons verteld dat ze met het dak moesten wachten omdat het weer te slecht zou worden en omdat de buurman nog niet klaar is. Nu bleek het weer niet zo slecht te worden als verwacht en een deel van het dak kon ook al gemaakt worden zonder dat we afhankelijk zijn van de buurman!
Oftewel het dak ligt er op het achterste deel van het huis al op!

De foto´s zijn niet superduidelijk, maar je krijgt een idee.


Deze foto´s zijn genomen in de slaapkamer van P&P. De tweede vanuit onze inloopkast. Nooit gedacht dat ik dat nog eens zou willen, maar het is eigenlijk wel heel erg handig. Naar onze mening hoeft een slaapkamer namelijk geen balzaal te zijn en een paar stellingkasten om je spullen in te leggen zijn een stuk goedkoper dan kledingkasten en naar onze mening nog makkelijker aan onze wensen aan te passen ook.
Gordijntje ervoor een klaar! (en het spaart weer een raam, dat is ook een hoop centjes)

Het hout dat de betonvloer steunt als het ligt te drogen, laat je gewoon naar beneden donderen als je de steunen er onder uit haalt. Hier mijn toekomstige werkkamer....., ach gelukkig ruimen ze het ook weer op.


Paul is vandaag ook al de firstbaum "het dakboompje" gaan brengen als het een beetje meezit kan die er morgen op. We zijn weer helemaal positief!

2 Comments:

At 31 oktober, 2008 06:44, Anonymous Anoniem zei....

Tjee schiet lekker op zo he!

Zal voor je duimen dat het nog ff redelijk weer blijft dat voor de sneeuw valt het huis lekker is afgesloten.

Groetjes!
Jolanda

 
At 01 november, 2008 12:27, Anonymous Anoniem zei....

Het schiet inderdaad heerlijk op zeg!!! Je krijgt al echt het idee van een huis. En een inloopkast is natuurlijk niet zomaar populair. Inderdaad: eenvoudige kasten erin, al je zooi lekker opruimen en dan de deur/gordijn dicht en niets meer te zien. Haha dat wil ik ook graag.

gr Ineke

 

Een reactie posten

<< Home