In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, december 04, 2008

Pakje en kerstmarkt

Gisteren werden wij blij verrast! De postbode bracht ons een pakje! En dit keer was het eens geen bestelling met computeronderdelen voor klanten, maar een heel ander pakje. Kijk maar...

(foto gemaakt door Joris)

Alhoewel het natuurlijk pas op 5 december sinterklaasavond is en we dan de pakjes pas openmaken, konden we ons niet inhouden. We hebben alle 4 een klein zakje kruidnootjes opgegeten. Tja, dat heb je, die zaken hebben we hier nu eenmaal niet en dat zijn zo van die kleine dingetjes die je wel eens mist.
Het is dan altijd maar heel fijn dat Sinterklaas ons adres hier in Oostenrijk weet en ervoor zorgt dat er via Den Haag altijd een pakje bij ons terecht komt.

Sabine heb ik vandaag weer naar school gestuurd. Een mens kan per slot van rekening altijd wel ziek blijven. Ben zelf ook alles behalve gezond (alleen van de gedacht aan chocolademelk werd ik al misselijk en dat is bij mij heel vreemd), maar ja we moeten toch door.
Natuurlijk moet ze zich ook laten zien, want zondag is het zover! Dan is de uitvoering van het schoolkoor in de Pfarrkirche in Westendorf dus daar gaan wij bij zijn! Alles omkleed door een gezellige kerstmarkt, dus wat wil je nog meer!

Voor het programma verwijs ik ieder graag naar de site van de Kitbüheler Alpen.
Natuurlijk zullen wij weer proberen de camera niet te vergeten om een paar mooie plaatjes van het geheel te schieten.

Voor de rest is het hier heerlijk winters. Er mag zo langzamerhand wat meer sneeuw gaan vallen, maar de temperaturen zijn super! Vanochtend was het -8°C en de lucht is blauw, wel waterig, met een klein zonnetje.