In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, februari 12, 2009

beetje saai

Vandaag een beetje een saai dagje.
Lekker tot half negen uitgeslapen en vervolgens aan de slag. De kinderen hebben zichzelf aardig vermaakt. Sabine heeft weer uitgebreid liggen lezen, Joris heeft met de computer en de wii gespeeld.
Weer een dagabo die het niet voor mekaar kreeg en waar we even langs moesten. Eerst gecontroleerd of we zelf in het internet konden komen, ja geen probleem. Helaas was de klant er niet ondanks de toezegging dat er iemand de hele dag zou zijn.
Nou ja, dan maar een kaartje neergelegd met de mededeling dat er in het buro een stick opgehaald kon worden om het daarmee te proberen. Nu alleen maar hopen dat ze begrijpen hoe ze zo´n ding aan moeten sluiten....

Tussen de middag heerlijk spaghetti met kipfilet in een pestosausje en natuurlijk een tomaten-mozarella salade gegeten. Blijft toch altijd erg lekker.
De kinderen hadden ook al huiswerk gemaakt en zijn na het eten lekker buiten gaan spelen. Het sneeuwt namelijk steeds weer vandaag. Niet de hele dag door, maar steeds buitjes. Ook daar zijn we blij mee!

Vanmiddag weer mensen die het internet niet inkwamen en dus maar weer richting camping gegaan. We hebben ondertussen een idee wat het misschien zou kunnen zijn, want zowel de kabel en de zender zijn al vernieuwd dus dat mag het niet zijn. De server draait gewoon weer (en gaat binnenkort ook voor de zekerheid vervangen worden) dus dan is er maar weinig over dat nog voor het probleem kan zorgen.
Natuurlijk kwamen we gewoon het internet in, dus de klanten stonden weer voor leugenaar, maar goed we weten dat ze echt niet bellen als er niets aan de hand is.

Ook hebben we een mast afgebroken die we al een tijdje niet meer aan hadden staan. Dan hoeft degene van wie de caravan is daar niet meer tegenaan te kijken en kunnen wij de onderdelen voor eventuele andere projecten gebruiken.

Vandaag trouwens ook weer heel gezellig bijgekletst met internet-vriendin Anneke. Altijd leuk. En te horen gekregen dat als alles goed gaat onze beste vrienden Patrick, Yvette en zoon Bram weer bij ons op bezoek gaan komen. Super nieuws!

Paul is nu nog even naar het nieuwe huis om daar te klussen, hij had daar weer zo´n zin in en heeft dus een uurtje tijd gemaakt.

Straks maar weer lekker wat pita-broodjes vullen en bakken, dan hebben we ook weer een lekker hapje avondeten.

1 Comments:

At 15 februari, 2009 15:11, Anonymous Anoniem zei....

Als mijn man en ik deze zomer richting Oostenrijk gaan...
kom ik ook wel een bakkie bij je doen ;)

gr.

Jolanda-Rotterdam

 

Een reactie posten

<< Home