In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, maart 06, 2010

Erg rustig

Op dit moment is het erg rustig in het buro van de skischool, ik heb dan ook mooi de tijd om hier weer bij te schrijven.

Sabine is de afgelopen dagen weer thuis geweest, ze had op woensdag 39 graden en dat vond ik toch een beetje teveel om haar naar school te sturen :)
Joris is vrijdagochtend ziek thuisgebleven, die moest ´s ochtends ineens overgeven. Tja, het zijn zo van die dingen, met dit natte koude weer is een koutje zo gevat natuurlijk.

Donderdagmiddag zijn Paul en ik aan het einde van mijn werkdag nog even gezellig een glaasje gaan drinken met een groepje skileraren. Voor een aantal was het weer einde van het skiseizoen en moet de reis naar Nederland weer beginnen.
Om zes uur zijn wij weer naar huis gegaan, de rest van de groep is gezellig naar het feest van het Iglodorp gegaan en hebben vervolgens tot diep in de nacht doorgefeest.
Gisteravond zijn we met een groep uit eten geweest bij Brixnerwirt, ontzettend gezellig, veel gelachen en lekker gegeten (alleen de garnalen van Wim vielen erg tegen).
Daarna door voor een paar glaasjes naar de Papalapub, waarna we doorgingen naar de Brixner Stadl voor het concert van de groep Milestone. Entree van wel € 7,-, vond ik eigenlijk teveel, maar ja als de collega´s al naar binnen lopen dan blijf je ook niet alleen buiten staan. Het geluid was alleen zo verschrikkelijk slecht als je niet direct voor de bühne stond, dat Paul en ik het iets over tienen voor gezien hielden.

Vandaag weer wat nieuwe sneeuw gehad, nooit verkeerd natuurlijk en vanavond worden we tegen een uur of negen / tien verwacht in Bar Tresor die een nieuwe uitbater heeft (buurman van ons). Het is de bedoeling dat Paul daar foto´s gaat nemen van het feest en we zien wel hoe laat het gaat worden.
Gelukkig zijn opa en oma in Brixen....