In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

maandag, april 25, 2011

Vrolijk Pasen!

Ik hoop dat iedereen een net zo fijn paasweekend heeft gehad als wij.
Gisteren stond natuurlijk vooral in het teken van vakantiespullen opruimen en flink wat uurtjes werk om de blog bij te werken.
Vandaag hebben we gewoon heerlijk geluierd.

Het weer was wisselvallig, gelukkig meer zon dan wolken, zodat we ook veel op ons terras hebben kunnen zitten. Buurvrouw Evy kwam ons verrassen met 3 bakjes aardbeien, zowel zij als man Richard hadden aardbeien gekocht en nu hadden ze er veel te veel.
Ik heb de laatste pannenkoeken uit de vriezer getrokken, die opgewarmd, er wat vanille-ijs op gedaan en dan natuurlijk veel aardbeien. Het was een ontzettend lekker en ook ontzettend vullend middageten!
(de foto heb ik geleend, als je er op klikt, zie je waar hij vandaan komt)


Buurjongetje Max van 14 maanden heeft ons terras ondertussen ook ontdekt en komt steeds tussen de struiken door naar ons toe kruipen. Erg gezellig, het is een behoorlijk lachebek dus iedereen vindt het leuk als hij komt. Evy kwam ook meteen aanhollen om met ´m te knuffelen, we zijn wat dat betreft zo blij met de schuifdeuren tussen onze terrassen, je loopt heel makkelijk ook even naar de buren toe (of doet de deur dicht als je daar even geen zin in hebt).

Vanavond hebben we heerlijk gourmet gegeten, dat is natuurlijk altijd een feest. Daar we het toetje tussen de middag al gegeten hadden (LOL), hebben we daar nu maar vanaf gezien. We zitten per slot van rekening vol genoeg.
Paul en de kinderen liggen nu lekker op de bank naar een Harry Potter film te kijken, ik duik zo op de bank in de speelkamer om rustig een boekje te lezen.

Morgen de laatste dag vrij van deze vakantie, dan kunnen we ook nog heerlijk van elkaar genieten.

Dan wil ik nog even iedereen bedanken die op m´n weblog heeft gereageerd, vind ik hartstikke leuk. Gefeliciteerd met de nieuwe (zomer)baan, veel plezier met het vele werk (beter dat dan duimen zitten draaien) en ik beloof dat ik weer beter m´n best zal gaan doen om de weblog bij te houden, zodat jullie ook nog wat te lezen hebben.

Liefs, Petra