In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

maandag, januari 16, 2012

even een foto vanaf het terras

Om jullie even een indruk te geven van de huidige dag, twee foto´s vanaf ons terras.
Uitzicht richting Kitzbühel:

Hier kun je zo´n beetje zien hoe hoog de sneeuw ligt:

Joris heeft vandaag z´n proefwerk moeten schrijven, een persoonsbeschrijving van z´n moeder (kijk de juf weet wel wat voor onderwerp ze uitkiest :-D). Hij was nog erg moe en erg zenuwachtig. De honderd woorden heeft hij precies bij elkaar weten te schrijven zei hij, maar voor de rest was hij niet erg positief.

Sabine moest voor haar engelse proefwerk opschrijven wat ze later wil worden in tenminste honderdtwintig woorden. Ongeveer halverwege haar epistel zat ze daar al aan, dus die heeft er een heel goed gevoel over.
Tevens heeft ze van haar tekenlerares eindelijk een compliment gekregen over haar tekenkunst. Ze hadden een boom moeten tekenen en die moeten invullen in Jugendstil-stijl. Ze had erg haar best gedaan om heel precies te tekenen en dat beviel haar lerares heel goed. Zogauw ze de tekening mee naar huis mag nemen, zullen we er een foto van nemen (of inscannen al naar gelang de grootte) en hem hier laten zien.

Paul en ik hebben allebei de griep, dus wij hebben vooral veel geslapen vandaag.