In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, maart 11, 2012

En voor mij, is het seizoen alweer bijna voorbij

Na een heerlijk weekend (ik ben zelfs wat verbrand in m´n gezicht), vanochtend weer aan het werk geweest. Nou ja, werk..... eigenlijk heb ik maar 4 klanten kunnen helpen en voor de rest heb ik zitten wachten. Daarom maar met Hans afgesproken dat mijn seizoen morgen ten einde loopt.
Vandaag na zo´n 2 1/2 uur naar huis gegaan en morgen gaat het vermoedelijk niet veel langer worden.
Dan is het voor mij voorbij.
Ik heb vrijdag te horen gekregen dat er van de regio Hohe Salve nog een opdracht voor me ligt en die willen ze natuurlijk ook zo snel mogelijk klaar hebben.

Donderdag mag ik het ziekenhuis in voor de operatie van de fistelgang en daarom mag ik vanaf morgen alleen nog vloeibaar voedsel, het liefst soep, zodat m´n darmen zo leeg mogelijk zijn op donderdag. Ik vind soep erg lekker, maar zonder brood of zoiets erbij eigenlijk alleen geschikt als voorgerecht. Maar ja, wat moet dat moet, dus we gaan het maar braaf doen.
De pan erwtensoep voor vanavond en morgen staat al klaar, daarna gaan de soepen lichter verteerbaar worden. Ook daarom ben ik blij dat ik thuis mag blijven, het scheelt een hoop of je je thuis slap voelt, of dat het op je werk buitenshuis is.

Voor de rest is het hier echt lenteweer. De ene dag een stralend zonnetje (zoals gezegd ben ik al lekker verbrand in de afgelopen twee dagen) en vandaag is het bewolkt met een spatje regen/sneeuw. Zo langzamerhand begint onder de laag sneeuw ook ons terras weer zichtbaar te worden. Vind ik ook helemaal niet erg.
Ik heb weer ontzettend genoten van de winter en het is erg leuk om nog steeds de skiërs langs te zien suizen, maar zo langzaam aan heb ik ook wel weer zin in wat groen.