In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, april 24, 2015

Prachtige dag

Vandaag was het weer een dag uit een sprookjesboekje. Prachtig weer en alles ging lekker z´n gangetje.
Sabine en ik zijn in ieder geval een klein rondje gaan wandelen, want we wilden toch wel even de benen strekken. We zijn het bospaadje naast ons huizenrijtje op gelopen, hebben nog even gekeken bij de bouwplaats, want waar vroeger een leegstaand hotel stond, worden nu vakantiehuizen voor de verhuur en appartementen voor de inwoners gebouwd. Altijd interessant.
Daarna zijn we verder gelopen naar een stuwmeertje waar we altijd graag kwamen. Helaas is het daar helemaal uitgegraven en zijn er veel bomen en struiken verwijderd, waardoor de charme wel een stuk minder is geworden.
Gelukkig is het uitzicht dat je onderweg hebt nog steeds mooi.



Om het prachtige weer te vieren, besloten we spontaan om ook weer eens te bbq-en. We hadden nog wat speklappen en wat worstjes liggen. Daarbij gebakken aardappels uit de oven, roergebakken wortelslierten, paprika van de grill en verse ananas. Als dat niet smullen is, dan weet ik het niet meer!
Daarna mochten de cavia´s ook nog even van het gras snoepen en zo rond kwart voor acht was het toch echt te fris geworden en zijn we weer lekker naar binnen gegaan.
Nadat het gisteren de hele dag geregend heeft, was de zon weer extra lekker.