In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, februari 14, 2015

Foto´s Bad Gastein 11.2.2015

Toen we afgelopen woensdag in Bad Gastein waren, heeft Paul het een en ander aan foto´s gemaakt. Hier nog even een overzichtje.

Midden in het centrum van Bad Gastein kun je genieten van de prachtige waterval, waarvan ook gebruik wordt gemaakt bij het Thermen-gedeelte van Bad Gastein. Vooral de door de waterval geioniseerde lucht schijnt erg goed voor een mens te zijn.


En zoals in vele Oostenrijkse plaatsen, waakt ook hier Maria over ons.

Joris had het hier trouwens helemaal niet naar z´n zin en dat terwijl het uitzicht heus mooi is!


Naast de waterval staat een prachtig groot gebouw, dat vermoedelijk bouwtechnisch zeer slecht is, want er zit geen bedrijf of wat dan ook meer in. Zo zonde!

Vervolgens kwamen we iets tegen, dat meer naar meneer Joris zijn zin was :)

Na een lekkere wandeling door de stad, streken we neer op het panoramaterras van de Therme Bad Gastein. Het uitzicht was niet slecht....




Beetje spelen met een sneeuwbal is altijd leuk!

Toen hebben we de aanleg van het Red Bull Playstreet parcours bewonderd. Het halve dorp wordt volgebouwd en alles wordt door een legertje aan timmerlieden keurig op maat gemaakt. We kwamen ook nog een aantal van de freeriders tegen, maar kennen het wereldje niet goed genoeg om te weten wie het waren. Ze waren duidelijk het parcours aan het bekijken.





Uiteindelijk vonden we in een verloren hoekje van de spuuglelijke parkeergarage nog een prachtige ijswaterval :) Als je tussen alle lelijkheid door kijkt (beton, pijpleidingen...) dan is het er prachtig!