In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, februari 12, 2005

Even bijpraten

Veel valt er nu eerlijk gezegd niet bij te praten, behalve dan het nieuws dat we aanstaande dinsdag weer een kijker hebben voor ons huis.
Dit keer dan via de makelaar, dus we zijn benieuwd.
Ik vind het wel heel jammer dat we nu niet kunnen zien wat voor mensen het zijn die komen kijken, dat vond ik wel erg leuk aan het zelf rondleiden, maar ach, misschien is dit wel zo goed.

Mijn computer had er gisteren ineens geen zin meer in, dus vandaag het beessie opengemaakt en eens helemaal onder handen genomen met de stofzuiger. Volgens mij zat er een halve stofzuigerzak met stofjes in, dus het was niet zo vreemd dat de pc het niet meer wilde doen. Ach ja, je moet die dingen natuurlijk wel bijhouden :-)

Vandaag trouwens ook nog even balen. We wilden natuurlijk onze spulletjes die we over hebben bij de kringloopwinkel in de commissieverkoop zetten, zodat we er makkelijk vanaf konden komen. Zijn ze daar per 1 februari mee opgehouden :-(
Toen we er op 5 februari waren, stond er verdikkie nog aangeplakt dat je spullen voor de commissieverkoop kon inbrengen. Lekker lollig, not.
Nou ja, dan proberen we het toch maar via marktplaats en anders moet ik met koninginnedag toch maar met een kleedje gaan zitten.

Tot zover de update van vandaag. We hebben vanavond heerlijk gegourmet met onze beste vrienden dus de avond was ook supergeslaagd.