In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, mei 12, 2005

Heerlijke dag

Lieve mensen,

wat is het vandaag toch een heerlijke dag. Het zonnetje schijnt alsof het al zomer is. De wind is helaas nog behoorlijk koud, maar ook dat wordt vanzelf beter.
Ik zat net lekker met de kinderen in de tuin, een beetje in de luwte en ik voelde mezelf alweer verbranden, zo fijn is het zonnetje weer aanwezig.

Vanuit Oostenrijk hoor ik ook alweer berichten dat het weer daar langzaam maar zeker weer richting de zomer aan het gaan is, alhoewel het in de bergen nog steeds sneeuwt. Prachtige combinatie, zon en sneeuw.

Hier in de tuin zien we onze heg weer heel langzaam bijkomen. Het ding heeft een gigantische klap gekregen door de sneeuwval afgelopen winter en is zich daar nu bovenop aan het vechten. De eerste groene blaadjes verschijnen alweer heel voorzichtig. De berken staan weer volledig in het groen, het gras heb ik gisteren net weer eens gemaaid en ziet er ook weer prachtig uit.

Wat kan zo'n zonnetje toch een hoop goed doen voor een mens haar humeur :-D