In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, mei 08, 2005

Moederdag

Mensen, wat een fijne dag heb ik tot nu toe al gehad!
Vanochtend door dochterlief verrast met een ontbijtje op bed (kopje thee en een cracker met jam en kaas) en met een prachtige ketting van Joris, gemaakt van in stukjes geknipte rietjes en twee gekleurde papieren bloemen.
Daarna had Sabine (met Paul) gezorgd voor lekker gekookte eitjes en een gedekte ontbijttafel, waar we nog een broodje hebben gegeten.

Paul en Sabine hebben samen de afwas gedaan en de zooi beneden opgeruimd (vooral Paul), terwijl ik boven de hele was heb staan wegwerken. De lijnen hangen nu vol en de kasten liggen weer vol met gestreken goed, heerlijk.

Van Sabine kreeg ik ook nog een prachtige tekening van haar favoriete knuffelbeest en Paul is nu bezig met het maken van het avondeten. Gewoon een lekker roerbakgerechtje met kip, daar heb ik namelijk best zin in.

Het weer is ontzettend wisselvallig. Nu schijnt het zonnetje, maar daarnet regende het nog en zo gaat het al de hele dag.

Ik ben dan weliswaar aan het werk geweest vandaag, maar dat vind ik in dit geval helemaal niet erg, omdat de rest zo lekker heeft meegeholpen.

Moederdag! Helemaal zo gek nog niet ;-)