In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

maandag, juni 27, 2005

vrachtwagentjes.

Zo, deze avond hebben we eens uitgebreid zitten rekenen. Want we hebben nu eenmaal toch een vrachtwagentje nodig en dan is het handig als je weet hoeveel ruimte je nodig hebt.
Nu hebben we alles eens zitten berekenen en we hebben zeer ruim gerekend, want een te kleine wagen is een stuk vervelender dan een te grote wagen zullen we maar zeggen.
Met uitgebreid veel rekenen daar bovenop nog eens 20 extra dozen komen we uit op 14 m3. Poeh, da's nog heel wat hoor. Maar goed, volgens mij kunnen we dan nog van alles extra meenemen maar dat zien we dan wel weer.

Zwagerlief gaat nu kijken of hij misschien iets voor ons kan regelen via de zaak. Zou leuk zijn natuurlijk als we goedkoper uit kunnen zijn via hem. Anders wordt het gewoon een huurbak. Verhuizen blijft toch een dure aangelegenheid, zelfs als je alles zelf doet.

O ja, we houden ons natuurlijk aanbevolen voor adressen van goedkope (maar wel betrouwbare) auto verhuurbedrijven.

1 Comments:

At 28 juni, 2005 08:21, Anonymous Anoniem zei....

hoi petra!

Een goede verhuurder is Amcar in Heerhugowaard. Heeft hele goede auto's en was de goedkoopste. Die hebben wij ook gebruikt. Hij heeft diverse verschillende in verschillende maten. Service is ook goed en de prijzen dus prima. Wij waren dik tevreden. Hadden een verlengde en verhoogde sprinter, die zowat nog sneller tegen de bergen op ging dan onze eigen tdi haha. Wel even melden dat je naar het buitenland gaat, want dan krijg je de nieuwste auto's ze willen geen narigheid onderweg. Hebben speciaal weekendtarief met extra kilometers inclusief!

groeten,Maayke

 

Een reactie posten

<< Home