In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, juni 09, 2005

Het roer om

Vandaag eindelijk eens een uitzending gezien met een stel dat zich relatief goed had voorbereid. Ze wisten weliswaar niet bepaald veel af van de wetgeving enz. in Frankrijk, maar daar hadden ze een makelaar voor.
Gewoon hardwerkende boeren die door verstandig investeren het hoofd boven water konden houden en heel realistisch waren voor wat betreft hun toekomstperspectieven.
Ik ben heel benieuwd of er volgende week weer zo'n goeie uitzending is of dat het weer zo'n stelletjes snuggertjes wordt.

Verder vandaag gewoon een lekker dagje gehad. Lekker dingetjes in huis gedaan, cd's alvast in verhuisdozen gepakt en een lekkere curry gekookt met kip en spinazie, jummie.

Paul en ik hebben besloten om de kinderen vanaf morgen samen in Joris zijn kamer te laten slapen (ze slapen nu samen op Sabine's kamer, maar die is eigenlijk te licht voor Joris), dus morgen die kamer deels uitruimen en Sabine's bed die kant op transporteren. Dan ruim ik Sabine's kamer, op het computerbureau na, verder helemaal leeg en wordt dat onze opslagkamer. Want de verhuisdozen komen nu overal en nergens terecht en dat is ook niet echt handig.
Nu het nog maar zo'n 53 nachtjes is voordat we Nederland gaan verlaten, vind ik het toch prettig om dat soort zaken maar alvast geregeld te hebben.

Het was hier vandaag fantastisch zomers weer en ik ben dan ook alweer een beetje verbrand, maar gelukkig niet al te erg, ik was op tijd weer uit de zon gegaan. Ik ken mijn huid per slot van rekening maar al te goed.
Morgen weer een nieuwe dag en over 7 nachtjes mogen we weer naar ons geliefde land, dus ik ben blij.