In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zondag, juni 19, 2005

Wir haben eine Wohnung

Joepie, het is gelukt. Na heel veel bellen vrijdag (Paul is er de hele ochtend mee bezig geweest) hadden we 2 afspraken om een wohnung te bezichtigen. De afspraak van zaterdag werd afgezegd, omdat diegene het huis ondertussen al verhuurd had (heel flauw, maar goed) en vandaag om 17.00 uur konden we gaan kijken bij een appartement van 80 m², met gezamenlijk gebruik van grote tuin, een gezamenlijk stukje kelder en een stukje kelder voor onszelf.
Het huis bevalt prima. Er zijn een ouder en een kinder slaapkamer, het is vrijwel volledig gemeubileerd en we gaan op een soort open hofje wonen (ik weet even niet hoe ik het beter moet omschrijven) met 3 huizen waarvan wij dan in 1 van die huizen in het benedenappartement gaan wonen. Morgenavond hebben we een afspraak om het huurcontract te tekenen en dan is het allemaal helemaal zeker.

Wat we erg leuk vinden, is dat er ook een aantal kinderen woont en dat is voor Sabine en Joris natuurlijk erg fijn. Het enige nadeel dat we tot nu toe hebben kunnen vinden, is dat het langs de spoorbaan ligt, maar ook aan voorbijrijdende treinen went een mens.

Mensen, er is een flinke last van onze schouders gevallen. Morgenavond weten we het allemaal met zekerheid, maar we gaan er van uit dat het allemaal wel goed komt.

Meer nieuws volgt als we meer weten.

1 Comments:

At 25 juni, 2005 11:45, Anonymous Anoniem zei....

Hee familie....gefeliciteerd!!
Wat die spoorbaan betreft...ik heb in Rotterdam pal aan de spoorbaan gewoon d waar 's nachts de goederentreinen met tig wagons erachter voorbijkwamen...je hoort het op een gegeven moment echt niet meer. Het went heel snel.Net als de vliegtuigen die in Aalsmeer overkomen waar ik ook gewoond heb;-)
Veel succes met de laatste lootjes en tot de tiende juli!!
knufffff

 

Een reactie posten

<< Home