In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, juni 28, 2005

Zeuren

Ik heb het er al een keer over gehad, maar gisteren werd ik weer zo ontzettend kwaad over dat gezanik van sommige mensen.
We gaan met z'n allen in het dorp veel en graag naar de Aldi en de Lidl (en Deen ook) omdat die zo lekker goedkoop zijn. Als een zaak goedkoop is, dan weet je dat dat komt omdat er simpelweg ergens op bespaard moet worden en dat is bij ons de hoeveelheid kassapersoneel.

Half zes (tja, ik wilde een kipgerecht maken en ik trok de kip helaas bedorven uit de koelkast) dus wij gingen snel even de weekboodschappen doen.
Staat er een man achter ons in de leeftijd 65+ te zeuren en te zaniken dat hij even moet wachten omdat er maar 1 kassa open is.
Meteen deden de andere 2 65+ers fijn met hem mee.
Bleeeeeegh. Als je dan boodschappen wilt doen, doe dat dan op een tijd dat het rustig is in de winkel (ten eerste). Wat is nu 5 minuten langer in de winkel staan op een hele dag? (ten tweede) En waarom moet er altijd zo ontzettend negatief gedaan worden?

Ik had echt zo de neiging om me om te draaien en te vragen of hij alsjeblieft op wilde houden met dat gezeik (sorry voor het woord) van hem. Jakkes, waarom zijn er toch zoveel mensen die alleen maar negatieve kanten aan het leven zien? Je hebt niet alleen jezelf ermee, maar je verpest het ook voor je hele omgeving.

Nou ja, dan probeer ik maar het zonnetje te zijn, misschien dat ik dan een beetje meer positiviteit in deze wereld kan brengen.

2 Comments:

At 28 juni, 2005 23:28, Anonymous Anoniem zei....

Haha, weet je waarom die 65plussers ALTIJD zeuren in de supermarkt??
Ze hebben nl niet zo veel tijd meer;-)))))
Christiane

 
At 29 juni, 2005 15:32, Anonymous Anoniem zei....

Gwoon wat van zeggen. Anders leren ze het nooit

 

Een reactie posten

<< Home