In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

zaterdag, juli 30, 2005

Verhuis stress dag 1

Gisteravond is petra door ons (Mijn zus Diana, mijn nichtje Manon, en ik (paul) zei de gek) naar Den Haag gebracht. We gingen bij tijds op pad, omdat eigenlijk alles wel enigzins klaar was.
Gezellig gegeten met bijna weer de hele familie (zo zie je ze een half jaar niet, en zo 2x in een week ). Dus gegeten met Dirk & Ria, Dirk, Kimberley & Jeena, met Diana & Manon, en natuurlijk ons voltallig gezin.

Na het eten eerst nog even de route van Petra's trein uitprinten.
Lang leve de NS (NT!!!!) de eerste trein die petra en de kids zouden nemen naar Utrecht CS (vertrektijd zo rond 07:50) was verdwenen... na wederom een duur telefoongesprek met de NS bleek dat de trein was komen te vervallen, maar geen nood, er ging ook een trein via rotterdam naar utrecht die dan welliswaar veel te vroeg in utrecht was, maar goed. Vertrektijd: 07:07 voor de petra kenners...... dit wordt de NS dus niet in dank afgenomen.

's avonds ik weer terug naar huis, en dan is het huis wel leeg afgezien van de dozen. Natuurlijk kwam trea nog effe buurten, daarna kwamen nog andere buren even afscheid nemen. Uiteindelijk een uur of 0.00 in bed gekropen. Niet echt denderend geslapen, maar och.

Vanmorgen bij tijd opgestaan en de laatste dozen ingepakt terloops nog even gebeld met onze nieuwe huisbazin, wanneer de de sleutel kunnen krijgen (morgen al!) en na 8 jaar de PC afgekoppeld.........
Om 10.00 stonden mijn vader en zwager op de stoep om de bus en de kar te gaan laden. Gelukkig voor mij hebben beide heren verstand van "asdrukken" en beladen van (vracht-)wagens. Uiteindelijk werd de laatste doos 5 uur later in de aanhanger geplaatst.
Diana en mijn moeder hebben ondertussen het huis gepoetst, en kwam de makelaar ook nog terloops even afschouwen.

Nu op dit moment zit ik moe en met een vreemd "ontheemd" gevoel in wieringerwerf. Het liefst zou ik onmiddelijk in een vervoersmiddel stappen en naar oostenrijk vertrekken. Zeker nu ik al twee SMS-en heb gehad van Petra waarbij ze eerst een vertraging van een uur aankondigde, en de laatste SMS was dat het niet voor 8-en zou worden, dat de batterij van het mobieltje leeg is en dat dat allemaal netjes gezegd niet leuk is...

Maandag morgen vangt pas de reis voor mij aan, te samen met Patrick en zijn vader die zo vreselijk lief zijn mij te samen met de aanhanger naar oostenrijk te rijden.
morgenavond haalt patrick mij op, en die tussentijd moet ik op een of andere manier zien door te komen.

Ik denk dat ik nog maar een keer de sauna dunnetjes overdoe, maar mensen die mij kennen, weten ook dat van mijn plannen vaak weinig terecht komen... LOL

Dinsdag is nog steeds de planning dat Telekom Austria komt om ons weer digitaal te laten leven, en hopelijk kunnen we dan al een blog bouwen.

Misschien tot morgen, anders tot dinsdag!

*Paul

1 Comments:

At 02 augustus, 2005 13:33, Anonymous Anoniem zei....

Marijke =^_^= wenst jullie veel sterkte met alles rond de verhuizing en veel succes in jullie nieuwe (mooie!!!) home!

 

Een reactie posten

<< Home