In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

vrijdag, juli 22, 2005

Laatste schooldag

Vandaag is Sabine's laatste schooldag. Ik moet eerlijk zeggen dat ik blij ben dat het nu zover is, ze is echt aan het eind van haar latijn.
Gisteravond in bed moest ze weer huilen omdat ze bang is dat ze haar vriendinnen te erg zal gaan missen. Zelf denk ik dat dat wel meevalt, maar dat heb ik haar niet verteld want ik wil haar gevoelens zeker niet afdoen als onzin.

Voordeel van een laatste schooldag is, dat het zo lekker kort is.
Sabine hoeft pas om kwart over tien op school te zijn en dat betekende vanochtend dat ze eerst heerlijk naar wel 2 afleveringen van de Winx-club heeft gekeken.

Voor degenen die het nog niet weten, je ziet hierboven de 5 hoofdrolspeelsters van de serie.
Om kwart voor twaalf word ik dan weer op school verwacht en om kwart over twaalf is het afgelopen. Het betekent wel dat ik weer aan ongeveer niets toekom vandaag (ik ken mezelf, haha), maar dat nemen we maar op de koop toe.

Vanmiddag worden de kinderen opgehaald door oma, want zij mogen daar blijven slapen omdat Paul en ik zijn uitgenodigd om met 2 (ex) collega's en hun vrouwen te gaan eten.
Paul is er al helemaal nieuwsgierig van, want ze willen helemaal niets vertellen. Niet hoe laat, niet waar, niet wat en daar kan hij helemaal niet tegen.
Paul vertelde al dat er volgens hem op kantoor wordt gesmoesd en dat als hij binnenkomt het ineens angstvallig stil wordt.
Hij is namelijk bang dat er een surprise party wordt georganiseerd:

en daar houdt hij niet van.......

Ik zal jullie vanavond of morgen zeker op de hoogte brengen van het verloop, want ook ik ben zeeeeeeer benieuwd.
Verder geen nieuws hier, behalve dat het weer nog steeds niet zomers te noemen is. Lente of herfst geloof ik ook, het is helemaal grijs en het heeft vannacht ook behoorlijk geregend. Nou ja, hopelijk houden we het vandaag verder droog.