In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

donderdag, juli 28, 2005

Ik voel me een echte nederlander :(

ik moet namelijk nu toch echt eens mijn grote bezwaar uitspreken tegen dit aanhoudende ellende weer.
Op dit moment zitten we in een hele grote wolk en de dagen hiervoor zijn voornamelijk gevuld geweest met van dat water dat uit de lucht valt. En dat begin ik echt een beetje zat te worden. Jakkes.

Nu komt dat natuurlijk ook doordat ik vannacht weliswaar vrij goed geslapen heb, niet zo lang helaas, maar ik werd wakker met een nachtmerrie.....brrrrrrrr.
Er zat dus een vuistgrote spin in m'n bed met nog een serie van die kleine beestjes erachter aan. Mensen die mij kennen, weten dat ik geen fan van spinnen ben, maar ik ben er normaalgesproken echt niet bang voor. Alleen was dit een beetje teveel voor me, vooral omdat Joris (in mijn droom dus) dat beest even met z'n vingers wilde pakken en het heel lang duurde voordat Paul eindelijk eens kwam om dat beest weg te halen. Ik weet niet of ik in m'n dromen de laatste tijd zo hard heb gegild als nu

Gisteren zijn we natuurlijk verder gewoon doorgegaan met het inpakken van al onze spullen, nu hoeven we dus niet zoveel meer te doen.
Ook kwam gisteravond buurvrouw Trea langs met afscheidskadootjes voor ons allemaal. Heel lief. Wij zullen jou ook missen meissie.

Paul en ik zitten op dit moment met een kopje thee te wennen aan het idee dat we over anderhalf uur geen autobezitters meer zijn.
Heel maf idee moet ik zeggen, maar geldtechnisch gesproken erg interessant LOL

1 Comments:

At 28 juli, 2005 18:42, Anonymous Anoniem zei....

Kom dan maar gáuw naar Oostenrijk Petra, hier is hier al weer dagen warm, om niet te zeggen zeer warm... we hebben momenteel Nederlandse gasten en die vinden het erg vermakelijk als ze de weersberichten uit Nederland horen hihi...

Hou vol met de laatste loodjes... nog een paar dagen joh en dan... is je droom eindelijk uitgekomen!

Sterkte en geniet!

Anneke, Steirer sinds 12-4-2005

 

Een reactie posten

<< Home