In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

woensdag, april 18, 2007

Nog wat foto´s

Vandaag was het niet zulk mooi weer als de afgelopen dagen. Het was een flink aantal graden kouder en de lucht was grijs in plaats van strakblauw.
Ach, dat is niet zo erg vinden wij tenminste.

Ik heb van de bouw van het resort nog een aantal fotootjes die ik ook wel grappig vind om te plaatsen. Het leuke hier van de bouwplaatsen is, dat je er gewoon op kunt. Er staat weliswaar een hek aan de kant van de weg, maar dat is meer om te zorgen dat de automobilisten niet per ongeluk de bouwplaats oprijden dan om echt te zekeren.
Zo ligt er van alles zo voor het oprapen:


Oké, oké je moet wel een beetje sterk zijn en een flinke auto hebben, maar toch:


En natuurlijk moet je je electra goed beschermen voor het geval het gaat regenen of sneeuwen:


Je weet per slot van rekening maar nooit, er zou nog een vlokje of druppeltje naar beneden kunnen komen en dan is een afdakje natuurlijk nooit weg:


En een meterkast afsluiten is natuurlijk de grootste onzin (ik heb ´m na het nemen van de foto maar wel dicht gedaan):


Ook de camping staat er nog en zag er een paar dagen terug zo uit:



Onze kinderen zijn dol op het spelen met hun Nintendo. Sabine nog erger dan Joris. Joris vindt het heerlijk als hij met zijn grote zus mag meekijken:


En als ze dan wint, is dat natuurlijk het mooiste:



Paul was vandaag in Bad Gastein, bij Thijs en Inge van Wijk van Chalet Gastein. Daar staat nu ook zo´n draadloos internet server, zodat iedereen die daar komt logeren lekker met de eigen laptop aan de slag kan.

Tot zover het nieuws, meer was er niet vandaag, dus tot morgen dan maar weer.