In Oostenrijk

zomer 2005 zijn we verhuisd naar Oostenrijk. Hier schrijf ik alle dingen die ons overkomen. Voornamelijk gerelateerd aan Oostenrijk, maar natuurlijk niet continu.

dinsdag, mei 27, 2008

Blij met een bloemetje

De presentatie gisteravond ging voor een eerste keer best goed. Er moet natuurlijk nog aan het een en ander geschaafd worden, maar de algehele indruk was goed.
De laatste keer was het allemaal nog te klinisch, te veel tekst op de sheets en nu hebben we er wat kleine plaatjes ingezet om het geheel op te vrolijken, minder tekst zodat Paul er meer omheen kan vertellen en ook qua inhoud ligt het nu precies op de lijn waarop wij het willen hebben.

Vanochtend lagen we eigenlijk nog veel te lekker te slapen, maar ja school en werk staan niet stil. Dat is dan zo ´s ochtends echt sleepwerk hoor.
Lekker ontbeten met gewone en choco croissants en daarna snel aan de slag.

Kinders naar school, Paul is naar een klant en ik heb de brief die ik gisteravond netjes door het raam aangegeven kreeg (grinnik) snel vertaald. Beetje administratie bijgewerkt en toen moest ik eventjes boven op balkon kijken naar onze plantjes. En wat we eigenlijk al hadden gehoopt en verwacht.... onze eerste bloemetje is er!
Een groot unicum voor mensen die zulke bruine vingers/duimen hebben als wij.
Daarom natuurlijk meteen een foto gemaakt, die ik met iedereen wil delen.


Dat een mens zo blij kan zijn met 1 klein bloemetje....!

1 Comments:

At 31 mei, 2008 09:58, Anonymous Anoniem zei....

Gefeliciteerd met je eerste rode bloempje, hahaha!!! Dat er maar veel bij mogen komen. Gewoon regelmatig water geven, en misschien mest? Wij hebben die kleine korrels (Substral-Osmocote) die 6 maanden werken, alles groeit dan als kool, en je hoeft er de hele zomer niets meer aan te doen. Een aanrader dus.
Ik had ook graag rode geraniums gehad (in combinatie met roze, lijkt niet mooi maar bloeit erg fleurig), maar die waren er niet, snik snik. Nu heb ik alleen roze, met witte petunia's.

 

Een reactie posten

<< Home